About

Jag föddes i Uppsala 1949, gick i skola i Göteborg som avslutades med  naturvetenskaplig linje på Burgårdens gymnasium 1969. Efter studier i nationalekonomi vid Uppsala universitet fick jag jobb på Sveriges Lantbruksuniversitet. Jag doktorerade inom miljöekonomi 1993 och blev docent i nationalekonomi, särskilt naturresurs- och miljöekonomi 1997.

Jag är engagerad i miljö- och fredsfrågor. Jag har arbetat med miljöfrågor sedan början av 1980-talet. Sedan år 2001 har jag arbetat för fred och internationell rätt.

Israels övergrepp mot palestinier medförde att jag började aktivera mig. Vid flera tillfällen har jag reagerat skarpt mot svaga och ibland absurda argument i diskussionen om internationell politik.

Det har lett till några debattinlägg i svenska tidningar och hemsidor.  Jag fann argumenten för ett anfall på Irak helt orimliga vilket ledde till deltagande i demonstrationer och andra protester. Under 2010 har jag även engagerat mig mot en svensk NATO-anslutning.

Annonser

Responses

  1. Välkommen ut på webben. Här råder fri anarki, men också åsiktsfrihet. Det är svårt att göra sig hörd, särskilt om man försöker hålla en saklig ton. Men det är bara att göra sitt bästa. Lycka till!

    • Tack, Knut. Du har nog rätt i din beskrivning av webben. Lars


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: